Jan
17
to Jan 20

Vi är Stockholms Bästa Italienska Vinbar! + Specialerbjudande!

Igår höll Gambero Rosso sin årliga prisutdelning för Top Italian Restaurants på Vinterträgården, Grand Hotel. Där delades utmärkelser ut till de bästa italienska krogarna utanför Italien. 

Vi på Adria fick för andra året i rad mottaga priset för bästa italienska vinbar i Stockholm. Utmärkelsen bedömmer helhelten av bästa vinlista, atmosfär, service och mat. Vår vinlista har ett handplockat och unikt urval av viner från hela italien med delvis väldigt små producenter som inte ofta representeras i Sverige. Vinlistan är sammansatt av Michele Montanari. 

Detta firar vi med att månaden ut ut ha 15% rabatt på alla helflaskor vin, samt alkoholfritt vin. Välkomna in för att botanisera i vinlistan!

 

 

View Event →
Jan
9
to Jan 13

Smyglansering Nya Rätter & Förmånliga Priser På Utvald Dryck!

Under andra veckan i januari jobbar vi med en dagsfärsk meny varje kväll som erbjuder er möjligheten att prova rätter från vår nya kvällsmeny som presenteras i sin helhet senare i januari. På menyn finns även ett urval av Adrias favoriter.

Förmånliga priser på utvald dryck erbjuds även dessa kvällar.

När: 9-13 jan (tis-lör), Kl 17-23

Välkomna!

View Event →
Den vita tryffeln är äntligen här!
Nov
10
to Nov 11

Den vita tryffeln är äntligen här!

Nu i dagarna får vi en leverans med vit tryffel av högsta kvalitet. En kall vår har resulterat i en exceptionellt liten skörd, så det är ett sant privilegium att kunna erbjuda det vita guldet på våra menyer.  Först till kvarn gäller och första serveringen görs nu på fredag den 10 november. Välkomna! 

View Event →
Oct
25
to Oct 26

World Pasta Day - En kväll, pastarätter från hela Italien!

Välkommen att fira World Pasta Day med oss!

Den 25 oktober från kl 17.00 firar vi Pastans Dag. Då serverar vi uteslutande en unik pastameny där köket erbjuder rätter inspirerade av platser, smaker och ingredienser från hela Italien. 

Moderna pastarätter serveras antingen med våra hemmagjorda färska pasta, Påvens favorit pasta från Gragnano (I.G.P.) eller med vårt goda glutenfria alternativ. På menyn har vi även våra förrätter och smarriga desserter.

För bästa smakupplevelse komponeras kvällens rätter med ett glas vin från vår prisbelönta vinlista. 

Välkomna att boka bord! 

View Event →
Oct
11
to Oct 12

Gästspel på Taverna Brillo

Den 11 oktober är vi inbjudna till att gästpela i Matsalen på Taverna Brillo för att dela vår kunskap och expertis om kvalitativ, hållbar och modern pasta. Kvällen till ära har vår köksmästare Ed Ottati skapat en avsmakningsmeny med antipasto, fyra små pasta-serveringar med uråldriga råvaror serverade i modern tappning samt Adrias Tiramisu. På plats på Brillo träffar ni Michele i Matsalen samt Ed och Hafid i köket. Bord bokas på tavernabrillo.se

View Event →
Oct
2
to Oct 31

Adria 1 år!

Under oktober månad bjuder vi alla våra lunchgäster på kaffe och en liten dessert på maten. Tack för att ni varit med oss under denna tid, vi ser fram emot många fler dagar och kvällar med er! Välkomna!

View Event →